4 Aralık 2014 Perşembe

Mutlu Edin Mutlu Olun




Hatıralardan hiç çıkmayan kız isteme maceraları. Hayatınızın değişeceği o büyük güne çiçek çikolata ve kız isteme havlusu gibi hediyelerle gitmiştiniz değil mi? Evet işte o günler geride kaldı ve artık çok mutlu bir evlilikle hayatınızı birleştirdiniz sevgili eşinizle. Eşinizi arkadaşlarınızı sevdiğinizi çocuğunuzu anne ve babanızı hatta komşunuzu dahi özel ve mutlu günlerinde hediye dediğimiz ürün ve nesnelerle unutulmadığını hatırlatarak mutlu etmenin hazzı her şeyden daha özel ve paha biçilemez bir öneme sahiptir. İnsanların yaşamları süresince hep bir ilgi beklemeleri ve beklentilerini çoğu zaman dile dökmeden içinde yaşamaları bir gerçektir değil mi. Beklenti hatırlanmaktır. Hatırlanmanın en güzel tanımı ise hediyedir.
Uzak yakın fark etmeksizin sevdiklerinizi hatırlamak artık online alış veriş siteleri sayesinde oldukça kolaylaştı. Uzakta olan yakınınız doğum yaptı hemen koşup gitmek istediniz ama gidemediniz vereceğiniz bir bebek çiçeği siparişi ile yanında olduğunu hissettirmeniz onu duygulandırmanız ve mutlu etmeniz artık çok kolay.
Doğum yapan birinin o tatlı anına tatlılık katan hediyelerle de ziyaret edebilirsiniz. Örneğin bir bebek çikolatası tatlı bir anı daha da tatlandırmaz mı? Sevdiğiniz insanları mutlu etmenin elbette pek çok yolu vardır ama bunların en önemlisi hediyedir. Hediye unutulmadıklarını onlara hissettirirken onları mutlu etmiş olmanın ve sayenizde gözlerinde oluşan gülümsemenin mutluluğu yaşayarak da hediye eden kişide en az hediyeyi alan kişi kadar mutlu olmaz mı? Sevdiklerinizi hatırlayın unutmayın hediye mutluluğun ve hatırlanmanın en güzel ispatıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder