16 Aralık 2014 Salı

Hediye Seçerken Dikkat



Hediye seçimizin sizi girdiğiniz ortamda çok fazla avantaj sahibi yapmanın yanı sıra yanlış bir hediye seçimi size büyük dezavantajlar getirerek bulunduğunuz ortamdaki insanların içerisinde komik duruma düşmenize de neden olabilecek bir konudur. Bu nedenle hediye seçerken öncelikle gidilecek yer ve konsept çok önemlidir. Örnek olarak bir kız isteme havlusu güzel bir hediyedir ancak her yere götürülmez. Hediyeler yerinde kullanıldığında anlam kazanır.
Yeni doğum yapmış bir yakınınızı ziyaret ettiğinizde götüreceğiniz bebek çikolatası karşı tarafı çok mutlu edebilir. Bununla birlikte yine böyle bir ortama giderken bebek çiçeği de tercih edebilirsiniz. Her ikisi de karşı tarafın içinde bulunduğu durumla ilgilendiğinizi ve onun mutlu olmasını isteyip hediyenizi özenle seçtiğinizi ona gösterecek ve karşı tarafa mutluluk getirecektir.
Tüm bu nedenlerden dolayı hediye aslında o kadar basit bir konu değil aksine karşı tarafı ne kadar önemsediğiniz başta olmak üzere birçok konuyu ortalığa dökmektedir. Bu nedenle hediye seçimi esnasında karşı tarafı gözlemleyiniz ve bu gözlem sırasında elde ettiğiniz bulgular vasıtasıyla karşı tarafın ilgisini çekebilecek, onun mutlu olmasını sağlayacak bir hediye seçiniz. Bu durumda doğru hediye seçimini yapmış olacaksınız ve karşı taraf onunla ne kadar ilgili olduğunuzu, içinde bulunduğu durumu ne kadar önemsediğinizi ve onun mutluluğunu ne kadar değerli bulduğunuzu ona göstereceksiniz. Unutmayın doğru bir hediye seçimiyle fark yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder